Over Ons

Wie zijn wij?

De afgelopen jaren is gebleken dat er behoefte is voor een landelijke neutrale patiëntenbelangen ondersteunende organisatie voor Chronische zieken.

    Met vrijwilligers verspreid door het land is gekozen voor een nieuwe vertegenwoordiging genaamd Hartgroep Support, want het ondersteunen is wat wij doen.
    Hartgroep Support bestaat volledig uit vrijwilligers, er zijn dus géén betaalde bestuursleden, (beroeps)krachten of dure directies en wij geloven in kostenbesparende samenwerking met zusterorganisaties. Krachtenbundeling bij onze activiteiten zal dan ook direct zichtbaar zijn.
    Zo kunnen vele lotgenoten activiteiten, zoals kookworkshops, uitjes en reizen, gecombineerd worden en samen worden georganiseerd, voor een ieder toegankelijk, beter betaalbaar en zoveel mogelijk geheel kostenneutraal!
    Hartgroep Support voorziet naasten en belangstellenden van informatie middels folders, het Hartgroep magazine, digitale Hartgroep nieuwsbrief, onze website, Twitter en Hartgroep Facebook pagina.

Wat wij doen

Onze vrijwilligers kunnen u bij staan en onderrichten bij wachtlijst bemiddeling, begeleiding bij opname, nazorg en revalidatie vragen. Ook zijn de vrijwilligers, als ook professionals, onder andere aanwezig bij informatie en voorlichting bijeenkomsten in ziekenhuizen, medischcentra, gezondheidsbeurzen, (sport)activiteiten.

© Copyright 2016 - 2022 Stichting Hartgroep Support

Mobirise free site software